Piaggio MP3 LT 500 ie Sport

Skuter
Zapremnina: od 350 do 500 cm³

Cijena

90.290,00 kn Gotovinski popust 5%

Pošalji upit

Vrhunska udobnost i sportski osjećaj!

Metalna boja iz ABS-ASR Sport MP3 500 kombinira se s prekrasnom crnom presvlakom koja odgovara metaliziranoj sivi koja prekriva putničke ručke, središnji tunel i naplatke. Veliki krilati vjetrobransko staklo i rešetka "saća" nadahnuta dizajnom automobila naglašena je moćnom dvostrukom optikom i LED dnevnom svjetlošću koja donosi stil i originalnost. Osvjetljenje se prepoznaje vodoravno i također koristi LED tehnologiju za sve moderniji dizajn.

ABS-ASR Sport MP3 500 nudi najbolje tehnologije Piaggio: zglobna prednja osovina paralelograma i dva neovisna 13 '' prednja kotača za izuzetno rukovanje. Sustav zaključavanja Roll Lock zaključava MP3 u vertikalnom položaju kad se zaustavi. Snažan motor od 500 ccm ima 4 ventila i elektronsku ubrizgavanje goriva radi povećanja performansi i niske potrošnje goriva.

ABS-ASR Spoprt MP3 500 ima veliko ergonomski i udobno sjedalo koje uključuje dva backsplashes, vozača i suvozača. Instrumentacija se sastoji od dva analogna brojača, rampe od 10 kontrolnih svjetala kao i 4 "LCD zaslona za pregled svih korisnih informacija. Kompatibilan je s opcijskom Piaggio Multimedia Platformom (PMP). USB priključak kao standard.

Sigurnost je uvijek odredila vozila Piaggio. MP3 500 ABS-ASR Sport vrijedan je nasljednik ovog know-howa i nadilazi ga zahvaljujući usvajanju posljednje generacije tri-kanalnog ABS kočnog sustava koji garantira savršenu kontrolu nad vozilom u svim okolnostima. Kontrola trakcije ASR sprječava svaki rizik od gubitka prianjanja na degradiranom ili mokrom kolniku.