Piaggio Beverly 300 ABS ie

Skuter
Zapremnina: od 250 do 300 cm³

Cijena

40.005,00 kn Gotovinski popust 5%

Pošalji upit

Brz, kvalitetan i elegantan

Prednji dio skutera je upadljiv s prednjim svjetlom koje koristi dvostruku leću, a pokazivači smjera integrirani su u inovativna LED dnevna svjetla na rubovima prednje oplate.
Klasični stil zamijenjen je modernijim stilom. Dinamičnost i elegancija spojeni su u sportskiji izgled, a uski rep skutera prati stil nove prednje oplate. Cjelina stražnjeg kraja zaokružena je vrhunskim LED stražnjim svjetlom. Inovativna uporaba boja i materijala novom Beverly-ju daje automobilistički izgled. Dvobojne oplate s umetcima boje aluminija spajaju se s unutarnjim djelom oplate koji je u boji sjedala. Suvremeni središnji greben skutera u boji aluminija koji se proteže sve do stražnjeg kraja skutera naglašava njegove uske linije i snažni, dinamični karakter. Detalji upravljača, unutarnjeg djela oplate, i centralnog tunela s čepom rezervoara, uklapaju se u prepoznatljiv talijanski dizajn.
Lijep i elegantan, udoban i praktičan, novi Piaggio Beverly je još udobniji od svog slavnog prethodnika.
Prtljažni prostor ispod sjedala može se jednostavno otvoriti pomoću tipke na upravljaču ili poluge u prednjem pretincu.
Prostor ispod sjedala u potpunosti je redizajniran te sada nudi 50% više mjesta i najprostraniji je u toj klasi skutera, a može primiti dvije jet kacige s vizirom. Taj prostor je sada osvijetljen, a pruža i praktični pretinac za dokumente.
Prtljažni prostor dodatno je povećan praktičnim nosačem za prtljagu s integriranim rukohvatima za suvozača, pretincem u prednjoj oplati i sklopivom kukom za vrećice.
Piaggio Beverly koristi pogonski agregat Quasar 300 s elektronskim ubrizgavanjem goriva.
Riječ je o jednocilindričnom, četverotaktnom agregatu s četiri ventila s elektronskim ubrizgavanjem goriva koji pruža maksimalnu snagu od 22,2 KS pri 7.250 o/min i s okretnim momentom 23 Nm pri samo 5.750 o/min. S takvim podacima dolazi i pozamašna reakcija na okretanje ručice gasa i živahne performanse što novog Beverly-ja čini idealnim za gradsku vožnju i za udobna putovanja, bez obzira jeste li na njemu sami ili sa suvozačem.