Moto Guzzi V85TT

Motor
Zapremnina: više od 600 cm³

Cijena

13.572,23 €

(102.259,97 kn)
Gotovinski popust 5%

Pošalji upit

ROCK(S) ‘N’ ROAD(S)

PRVI MOTO GUZZI KLASIČNI PUTNI ENDURO
Jednostavnost forme, lakoća vožnje i praktičnost ključni su elementi kojima se V85 izdvaja kao jedinstveni motocikl dok dizajn i stil govore jezikom slobodnog duha koji žudi za kilometrima ceste ispred sebe.
V85 TT naizgled kombinira klasični stil i off-road svijet s naprednom tehnologijom poput digitalne instrumente ploče i LED svjetala. Dnevna prednja svjetla ponosno ističu siluetu Moto Guzzi orla.
Mali zatamnjeni vjetrobran i štitnici za ruke čine ga motociklom za vožnju tijekom cijele godine, spremnim krenuti u pustolovinu gdje god zaželite.
DUH ISTINSKOG PUSTOLOVA
Okvir od visoko otpornog čelika pruža superiornu stabilnost dok upravljivost pridonosi i ovjes hoda 170 mm, kočni sustav upravljan Continental ABS centralnom jedinicom i žbičani kotači od 17'' sprijeda i 19'' straga. Ova kombinacija elemenata uistinu ističe svestranost V85 TT-a i lakoću upravljanja u vožnji. Kao da to nije dovoljno, ovo je jedini motocikl u segmentu koji koristi kardanski prijenos, nadmoćan pogonu s lancem jer je čišći i ne zahtijeva održavanje.
POTPUNO NOVI AGREGAT STVOREN ZA UZBUĐENJA
Glavna zvijezda na motociklu je zračno hlađeni poprečni 90° V-twin s bregastom osovinom u bloku motora i dva ventila po cilindru, ponos i tradicija orla iz Mandella. Obujam od 853 cm³ i materijali poput titanija koji se češće viđaju na trkaćim motociklima, daju modelu V85TT još više karaktera.
MAKSIMALNE PERFORMANSE NA SVIM TERENIMA
Kad stavite kacigu i rukavice te očistite um, sve što preostaje je podignuti noge s tla i uživati u putovanju, za što vam V85 TT nudi tri moda vožnje:
Road: cestovni mod za čisto uživanje
Rain: kišni mod kad nedostaje gripa i želite dodatni osjećaj sigurnosti
Off-road: kad želite pomaknuti granice i iskusiti off-road performanse.
V58 TT je stvoren za duže vožnje. Spremnik goriva od 23 litre je najveći u klasi što znači da će ispuniti zahtjeve čak i najzagriženijih putnika na duge staze.