Moto Guzzi V7 Special

Motor
Zapremnina: više od 600 cm³

Cijena

10.974,58 €

(82.687,97 kn)
Gotovinski popust 5%

Pošalji upit

Nova generacija jednog od najuspješnijih motocikala marke sa znakom orla

Novi modeli podižu ljestvicu po pitanju sigurnosti i opreme. V7 III Special opremljen je dvokanalnim ABS s i MGCT sustavom (Moto Guzzi Traction Control). Novi mjenjač sa šest brzina, poboljšana ergonomija i brojne druge preinake u potpunosti ispunjavaju očekivanja u pogledu estetike i užitka u vožnji te čine V7 III još poželjnijim.

Novi V7 III Special ima i nove boje. Mat završna obrada u stilu 70-ih godina naglašena je novom, još sjajnijom i dubljom bojom okvira. Mat metal spremnik goriva, urbani duh te stil koji je nemoguće kopirati.

Još udobniji s novom pozicijom agregata i oslonaca za noge te sjedalo spušteno na 790 mm u odnosu na prethodnim 805 mm. Nova pozicija vozaču dopušta potpuno uživanje u svim promjenama napravljenima na šasiji, koje su i prednji kraj učinile preciznijim i učinkovitijim.

Novi V7 III Special sad je još sigurniji zahvaljujući dvokanalnom ABS sustavu Continental i sustavu protiv proklizavanja (Moto Guzzi Traction Control).

Nova generacija jednog od najuspješnijih motocikala marke sa znakom orla. Novi modeli podižu ljestvicu po pitanju sigurnosti i opreme. V7 III opremljen je dvokanalnim ABS s i MGCT sustavom (Moto Guzzi Traction Control). Novi mjenjač sa šest brzina, poboljšana ergonomija i brojne druge preinake u potpunosti ispunjavaju očekivanja u pogledu estetike i užitka u vožnji te čine V7 III još poželjnijim.