Moto Guzzi V7 Stone Centenario

Motor
Zapremnina: više od 600 cm³

Cijena

76.309,00 kn Gotovinski popust 5%

Pošalji upit

100 godina marke Moto Guzzi

100 godina Moto Guzzi DNA vjerno se prenosila s modela na model. I danas nevjerojatni poprečni V dvocilindrični agregat u srcu je jedinstvenog Moto Guzzi stila, s više snage no ikad prije. Naslijeđe živi dalje u modelu V7 STONE CENTENARIO dizajniranom za izvanrednu agilnost, sigurnost i učinkovitost u jednom nezaboravnom motociklu koji će svaki zagriženi obožavatelj Moto Guzzija ili zaljubljenik u motocikle znati cijeniti. Postoji li bolji na čin za proslaviti stoljeće legendarnog orla koji utjelovljuje Made in Italy dizajn?
Klasični stil, suvremene performanse
Iako je V7 STONE CENTENARIO proslava prošlosti predstavlja budućnost s novim 850cc Euro 5 agregatom, najsnažnijim i najučinkovitijim ikad ugrađenim na ovaj model. Ova verzija poznatog Moto Guzzi zračno hlađenog poprečnog V dvocilindričnog agregata pruža 13 KS više što predstavlja nevjerojatnih 25% povećanja u odnosu na prethodnu generaciju agregata.
Dostupan samo u 2021. godini
Kažu da se samo jednom živi, ali ako živiš dobro i jednom je dovoljno. Ovo je savršeni način za sumirati filozofiju kojom su se vodili dizajneri iz Mandella prilikom stvaranja definitivnog Moto Guzzija. Stvoren kao bi dirnuo u srce i dušu svakog obožavatelja poznatog orla, ovo posebno izdanje dostupno je samo u slavljeničkoj godini i predstavlja priliku života za biti dio nečeg uistinu posebnog.
Posveta na dva kotača
Novi V7 STONE CENTENARIO dolazi, kao što se može i očekivati od motocikla koji obilježava tako poseban trenutak, s nizom prepoznatljivih detalja koji odaju počast velikoj tradiciji Moto Guzzija. Od posebnog slavljeničkog logotipa na prednjem blatobranu do zelene boje koja priziva povijesni model “Otto cilindri”, sve do vintage sjedala u klasičnoj smeđoj i spremnika goriva u mat sivoj boji sa zlatnim orlom. Ovo je stroj koji poštuje povijest ali je i stvara.