Aprila RS 660

Motor
Zapremnina: više od 600 cm³

Cijena

12.708,21 €

(95.750,01 kn)
Gotovinski popust 5%

Pošalji upit

Šest dobrih razloga za novi RS 660!

Budućnost poštuje tradiciju proizvođača iz Noalea koji je dugo poznat po inovacijama i prepoznatljivom karakteru. Sportskom osobnošću i zadivljujućim suvremenim linijama, RS 660 donosi pobjedničko iskustvo Aprilije sa staze na cestu. Jedinstveni dizajn oblikuje lagani, kompaktni motocikl uuskog, elegantnog izgleda. Stabilan pri visokim brzinama, stvoren je za zabavu i uživanje u vožnji. Izbor boja uključuje potpuno novu Acid zlatnu koja dodatno naglašava dizajn te mladu, dinamičnu osobnost ovog motocikla.
Izvorno razvijen za korištenje u utrkama, a zatim prilagođen cestovnoj upotrebi, APRC sustav je napredni paket elektroničkih rješenja. To je potpuni paket dizajniran kako bi osigurao sigurnost na cesti i poboljšao performanse na stazi.
RS 660 može se pohvaliti najnovijim APRC (Aprilia Performance Ride Control) paketom elektronike. Ovaj napredni sustav koristi šest osni žiroskop i senzore ubrzanja kako bi mogao u realnom vremenu prepoznati status agregata u odnosu na cestu te napraviti trenutna podešavanja s ciljem poboljšanja performansi i sigurnosti.