Vozila

 • Vespa GTS Super Tech 300 HPE ABS

  Nova Vespa GTS HPE 300 Super je Vespa s najvećom kubikažom ikad proizvedena. Klasični, jedinstveni Vespa stil u kombinaciji sa sportskom, modernom osobnošću i najmodernijim, snažnim četveroventilskim tekućinom hlađenim agregatom s elektronskim ubrizgavanjem. Dizajnom i tehnologijom Vespa GTS 300 Super redefinira pojam sportskog klasika. Bočna rešetka na okviru, dvobojni naplatci, crvena opruga prednjeg amortizera, novi prednji kraj i okruglo svjetlo, potpuno analogna instrument ploča i tipično sportsko sjedalo detalji su koji jasno otkrivaju sportski karakter. Novi agregat od 278 cm³ za razliku od GTS 250 razvija veći okretni moment na nižim okretajima, pa svoje prednosti ovaj agregat najbolje pokazuje u gradu gdje do izražaja dolazi fleksibilnost i brzo «hvatanje» gasa.

  Skuter
  od 250 do 300 cm³

  52.180,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Vespa Sei Giorni 300 HPE

  Nova Vespa Sei Giorni s najvećom kubikažom ikad proizvedena. Klasični, jedinstveni Vespa stil u kombinaciji sa sportskom, modernom osobnošću i najmodernijim, snažnim četveroventilskim tekućinom hlađenim agregatom s elektronskim ubrizgavanjem. Dizajnom i tehnologijom Vespa Sei Giorni redefinira pojam sportskog klasika. Bočna rešetka na okviru, dvobojni naplatci, crvena opruga prednjeg amortizera, novi prednji kraj i okruglo svjetlo, potpuno analogna instrument ploča i tipično sportsko sjedalo detalji su koji jasno otkrivaju sportski karakter. Novi agregat od 278 cm³ za razliku od GTS 250 razvija veći okretni moment na nižim okretajima, pa svoje prednosti ovaj agregat najbolje pokazuje u gradu gdje do izražaja dolazi fleksibilnost i brzo «hvatanje» gasa.

  Skuter
  od 250 do 300 cm³

  51.750,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Vespa GTS Super Sport 300 HPE ABS

  Stilski usavršeni i agresivni GTS Super Sport za 2013. godinu predstavljen je s dvije nove boje, upadljivom plava mat '' Blu Vivace'' s crvenim detaljima i uglađenom sivom bojom ''Siva Titanio''. Dostupna s najsnažnijim pogonskim agregatom 300 s elektronskim ubrizgavanjen, Super Sport specijalna serija preuzima stil, upravljivost i performanse modela GTS Super te tom omiljenom modelu donosi dodatnu dozu prepoznatljivosti i karaktera.

  Skuter
  od 250 do 300 cm³

  50.600,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Vespa GTS Super Sport 125 I-Get ABS

  Stilski usavršeni i agresivni GTS Super Sport predstavljen je s dvije boje, upadljivom mat crnom ''Crna Abisso'' s narančastim detaljima i uglađenom sivom bojom ''Siva Titanio''. Dostupna sa snažnim pogonskim agregatom 125 s elektronskim ubrizgavanjen, Super Sport specijalna serija preuzima stil, upravljivost i performanse modela GTS Super te tom omiljenom modelu donosi dodatnu dozu prepoznatljivosti i karaktera.

  Skuter
  od 50 do 125 cm³

  45.623,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Vespa GTS Super 300 HPE

  Nova Vespa GTS 300 Super je Vespa s najvećom kubikažom ikad proizvedena. Klasični, jedinstveni Vespa stil u kombinaciji sa sportskom, modernom osobnošću i najmodernijim, snažnim četveroventilskim tekućinom hlađenim agregatom s elektronskim ubrizgavanjem. Dizajnom i tehnologijom Vespa GTS 300 Super redefinira pojam sportskog klasika. Bočna rešetka na okviru, dvobojni naplatci, crvena opruga prednjeg amortizera, novi prednji kraj i okruglo svjetlo, potpuno analogna instrument ploča i tipično sportsko sjedalo detalji su koji jasno otkrivaju sportski karakter. Novi agregat od 278 cm³ za razliku od GTS 250 razvija veći okretni moment na nižim okretajima, pa svoje prednosti ovaj agregat najbolje pokazuje u gradu gdje do izražaja dolazi fleksibilnost i brzo «hvatanje» gasa.

  Skuter
  od 250 do 300 cm³

  48.600,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Vespa GTS Sixties 300 HPE

  Ispod oplate ukrašene u stilu modela šezdesetih godina krije se niz Vespinih naprednih tehnoloških rješenja. Hvaljeni jednocilindrični 125 i-get te novi HPE agregat s više od 23 KS. Model je inspiriran generacijom ''gentelmen riders'' vozača koji su bili poznati ne samo po potjeri za performansama nego i po stilu, eleganciji i osjećaju za estetiku svojih vozila. Ako, poput njih, i ti voliš brzinu i nalaziti se u centru pažnje, ovo je Vespa za tebe.

  Skuter
  od 250 do 300 cm³

  50.809,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Vespa GTS Super 125 I-Get ABS

  GTS Super 125 ie nasljeđuje dizajn i karakteristike svoje starije sestre Vespe GTS Super 300.
  Čelična samonosiva karoserija s horizontalnom rešetkom na desnom boku ovom modelu pruža sportski izgled uz povećanu dozu stabilnosti i kontrole.
  Ovaj model ne poznaje granice; savršen je za gradsku vožnju ali je jednako pogodan i za izlete izvan grada zahvaljujući pogonskom agregatu s elektronskim ubrizgavanjem i udobnom sjedalu.

  Skuter
  od 50 do 125 cm³

  43.840,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Vespa SPRINT 125 Sport I-Get ABS

  Dinamične linije, živahne boje, Svjetla s LED tehnologijom, analogno-digitalna instrumentna ploča s LCD zaslonom i sportskim grafikama, sportsko sjedalo i završna obrada, jedan od najvećih prostora ispod sjedala u klasi. Najsuvremenija tehnologija pogonskog agregata s elektronskim ubrizgavanjem i 3 ventila pruža vrhunske performanse uz potrošnju goriva koja je među najnižima u klasi.
  Sve to pruža Vespa Sprint, savršeno rješenje za dinamičnu i sigurnu vožnju . Uz kotače od 12'' i novi prednji ovjes vožnja je još udobnija, a u sportskoj tradiciji, prednje svjetlo nosi četvrtasti oblik.

  Skuter
  od 125 do 150 cm³

  43.000,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Vespa SPRINT 50 I-Get 4T 3V

  Ako tražite skuter koji je dinamičan, pruža dobre performanse i privlačan je, a istovremeno vodite brigu o očuvanju okoliša, najbolji izbor za vas je Vespa Sprint 4T 4V.
  Završna obrada sportskog sjedala, prednje maske, amortizera s crvenim oprugama, analogno- digitalne instrumentne ploče sa sportskim grafikama i izbor privlačnih boja savršeno se uklapaju s ekološkim pogonskim agregatom s 4 ventila.
  Pogonski agregat pruža živahnost dvotaktnog agregata uz potrošnju i emisije štetnih plinova kakve jamči suvremeni četverotaktni agregat. Savršeno rješenje za vožnju gradom bez grižnje savjesti.

  Skuter
  do 50 cm³

  26.040,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Vespa PRIMAVERA 50 I-Get 4T 3V

  Ako volite jedinstveni stil Vespe i njezine izvrsne performanse, s naglaskom na tehnologiju, onda je Vespa Primavera 50 4T 4V pravi odabir za vas.
  Mali i ekološki prihvatljivi pogonski agregat s četiri ventila pruža izvrsne performanse poput agregata 50 2T uz manju potrošnju goriva i emisije štetnih plinova zahvaljujući suvremenim rješenjima četverotaktnog agregata.
  Izvrsna ergonomija, instrumentna ploča s LCD zaslonom i svjetla s LED elementima čine Vespu Primavera savršenim spojem tradicije i inovacije.

  Skuter
  do 50 cm³

  24.990,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila