Vozila

Brzo pretraživanje

Brand
Zapremnina
Cijena
 • Piaggio MP3 400 S

  Novi MP3 400 HPE opravdava svoje ime. Najnaprednije vozilo na tri kotača koje je Piaggio ikad proizveo ima agregat HPE Euro 5 od 400 cm³, tempomat, mogućnost kretanja unatrag, funkciju stražnje kamere i informacijski sustav mrtvog kuta Blind Spot. Vrhunsko rješenje za mobilnost za gradska i vangradska putovanja koje nudi idealnu kombinaciju udobnosti i performansi zbog čega se lakoćom možete kretati gradom i izvan njega u potpunoj sigurnosti.
  Estetika Piaggio MP3-a mijenja svoj izgled koji je inspiriran najnovijim trendovima iz automobilskog svijeta. Cjelokupno LED osvjetljenje prikazuje odlučne i elegantne linije, dok prošireni prednji dio pruža veću zaštitu. Redizajnirano sjedalo ne samo da je udobnije i za vozača i za suvozača, već omogućuje i opušteniji položaj vožnje za veću kontrolu čak i u najmahnitijim situacijama.

  Skuter
  od 350 do 500 cm³

  11.931,91 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Piaggio 1 ACTIVE

  Poput punjenja mobitela. Uključiš ga u normalnu utičnicu struje. Kako puniš električni skuter? Sve što ti treba je obična utičnica za napuniti Piaggio 1, bilo kad, bilo gdje. Superlativi se prečesto zloupotrebljavaju, ali ne u ovom slučaju. Vožnja na Piaggio 1 je smiješno jednostavna. Ista upravljivost i sigurnost koju ima pravi Piaggio skuter. Čak ia ko nikad prije niste vozili skuter. Domet baterije do 85 km!

  Skuter
  od 50 do 125 cm³

  3.500,70 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Piaggio 1+

  Poput punjenja mobitela. Uključiš ga u normalnu utičnicu struje. Kako puniš električni skuter? Sve što ti treba je obična utičnica za napuniti Piaggio 1, bilo kad, bilo gdje. Superlativi se prečesto zloupotrebljavaju, ali ne u ovom slučaju. Vožnja na Piaggio 1 je smiješno jednostavna. Ista upravljivost i sigurnost koju ima pravi Piaggio skuter. Čak ia ko nikad prije niste vozili skuter. Domet baterije do 100 km!

  Skuter
  do 50 cm³

  3.301,48 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Piaggio 1

  Poput punjenja mobitela. Uključiš ga u normalnu utičnicu struje. Kako puniš električni skuter? Sve što ti treba je obična utičnica za napuniti Piaggio 1, bilo kad, bilo gdje. Superlativi se prečesto zloupotrebljavaju, ali ne u ovom slučaju. Vožnja na Piaggio 1 je smiješno jednostavna. Ista upravljivost i sigurnost koju ima pravi Piaggio skuter. Čak ia ko nikad prije niste vozili skuter.

  Skuter
  do 50 cm³

  2.883,40 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Piaggio Beverly 400

  Svojim novim motorom od 400 KS Beverly postavlja standarde u pogledu snage i performansi.
  Elegantan, funkcionalan i udoban, Beverly 400 tvornički je opremljen praktičnim vjetrobranskim staklom. Također standardno, svoj pametni telefon možete povezati s ugrađenom elektronikom putem njegove multimedijske platforme. Njegov stražnji kraj sa širokom stražnjom gumom i hladnim dvostrukim prigušivačem daju mu poseban izgled.

  Skuter
  od 350 do 500 cm³

  6.994,62 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Piaggio Beverly 300 S

  Dvadeset godina nakon prve generacije 2001. godine, novi Piaggio Beverly obnovljen je bez gubljenja sportskog sjaja i elegantnog dizajna koji su ispisali povijest urbane mobilnosti. Danas Beverly postaje crossover koji kombinira svestranost i prianjanje visokih polukotača s performansama i udobnošću luksuznog GT-a. Nova formula, dostupna u 300 kubika i 400 kubika, koja svakom vozaču i putniku nudi najvišu razinu snage i udobnosti.
  Ključna riječ svestranost: Beverly, najpoželjnije i najcjenjenije vozilo na visokim kotačima, simbol elegancije i dinamičnosti, nastavlja se razvijati i iznenađivati. 20 godina nakon rekordnog debija, Beverly nadmašuje tradicionalne kategorije i postaje uistinu svestrani crossover. U verzijama od 300 kubika i 400 kubika, elegantni Beverly i sportskiji Beverly S održavaju dinamične kvalitete i prijanjanje vozila na visokim kotačima uz bujnost, sigurnost i udobnost brzih briljantnih GT-a. Rođen za gradsko putovanje u posao u svim situacijama, sa svojom agilnom i upravljivom vožnjom, Beverly je idealan pratilac čak i na izvangradskim rutama s putnikom, zahvaljujući mogućnosti pružanja ugodnog, ugodnog i hi-tech iskustva.

  Skuter
  od 250 do 300 cm³

  6.228,02 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Piaggio Beverly 300

  Skuter koji je pisao povijest gradske mobilnosti u potpunosti je obnovljen a nije izgubio na eleganciji i privlačnosti koji su ga učinili jednim od najtraženijih i najobožavanijih proizvoda
  S više snage bez gubitka agilnosti, beverly postaje pravi crossover sposoban spojiti dinamični karakter skutera velikih kotača s performansama velikog gt skutera
  Nova ciklistika po uzoru na motocikle u kombinaciji s novim piaggio hpe euro 5 agregatima 300 i 400 cc
  Nova tehnologija: keyless sustav, digitalna instrument ploča, full led svjetla i napredna povezivost
  Novi Piaggio Beverly osjeća se ugodno u svakoj situaciji, od gradske vožnje, gdje se pokazuju njegova agilnost i upravljivost, do srednje dugih i dugih putovanja van grada gdje pokazuje vrhunsku stabilnost, snagu i udobnost za upravljačem.

  Skuter
  od 250 do 300 cm³

  6.158,34 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Piaggio Zip 50 4T

  Neosporno jedinstveni kompakni skuter iz asortimana Piaggiovih 50-kubikaša s malim kotačima, brz, odličnih manevarskih sposobnosti i nadasve funkcionalan, od danas u još bogatijoj ponudi, dotjeran do detalja.

  Zahvaljujući ekološki svjesnom 4-taktnom pogonu Piaggio Hi-PER2, Zip Quattrotempi poštuje okoliš i malo troši. Osim toga Zip ima sjedalo podesivo u tri položaja, potpunu i preglednu ploču s instrumentima, veliki prostor ispod sjedala za jednu integralnu kacigu i prostranu podnicu te kuku za torbu na unutarnjoj strani oklopa. Sa Zip-om vožnja gradom je lakša nego ikada.

  Skuter
  do 50 cm³

  2.089,06 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Piaggio Medley 150

  Spuštanje u klasu niže ne znači da se štedjelo na luksuzu ili modernoj tehnologiji. Upravo suprotno. Tako Medley, između ostalog, dolazi s potpuno novom generacijom pogonskih agregata, nazvanih i-Get, pri čemu se za vrhunsku ekonomičnost brine i start&stop sustav. Radi se o dobro pogođenom skuteru s modernim pogonskim agregatima, novo razvijem i-get koji zadovoljavaju Euro 4 norme, malo troše i nude dobre performanse.
  Medley ima diskove na prednjim i stražnjim kotačima te ABS kočnice. Međuosovinski razmak je za punih 14 cm kraći od Beverlya, a i masa je više od 20 kg manja. To čini Medley vrlo okretnim i spretnim za probijanje gradskim gužvama, a opet ne djeluje neuhranjeno kao Liberty. Komforna oprema je na visini, kao i završna obrada.
  Raduje što stanu dvije kacige ispod sjedala, kao i serijski elektronski imobilizator protiv krađe.
  Jednocilindrični četverotaktni četveroventilski agregat je hlađen vodom, ima jednu bregastu osovinu u glavi te razvija 18 KS.
  Troši vrlo malo goriva – samo 2.1 l / 100 km.

  Skuter
  od 150 do 200 cm³

  4.276,99 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Piaggio Medley 125

  Piaggio ulazi na tržište s dobitnom kombinacijom stila, tehnologije i praktičnosti. Elegantan i ekskluzivan, odlikuje se čistim linijama u aluminijskom bojom, krom umetaka i određene boje. Posvećeno onima koji žele da se ističu eleganciju, mješovito je savršena kombinacija vrhu police tehnologije i sigurnosti, s praktičnim značajkama - kao što je prostor za dva flip up kacige ispod sedla - još neviđeno u svom segmentu. Jedinstven u stilu, sigurno zahvaljujući standardnim ABS sustavom s dva kanala, udobne i sigurne za oba vozača i suvozača.

  Skuter
  od 50 do 125 cm³

  4.166,83 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila