Vozila

Brzo pretraživanje

Brand
Zapremnina
Cijena
 • Aprilia SXR 50

  Aprilia Sxr 50 Redefinira Koncept Malog Gradskog Skutera: Udobnost I Funkcionalnost Većeg Skutera U Kombinaciji S Agresivnim, Agilnim, Sportskim Stilom Legendarnih Aprilia Skutera Od 50 Kubika Tehnologija i zabava zajedno: led svjetla, digitalna instrument ploča, povezivost i nezaobilazni trkaći duh, po prvi put na skuteru u ovom segmentu.
  Aprilia je prvi proizvođač motocikala koji je u 90-ima predstavio koncept sportskog skutera s legendarnim modelom sr 50. Aprilia nastavlja istraživati nove horizonte u najmanjoj klasi predstavljanjem novog modela aprilia sxr 50.
  Aprilia sxr 50 donosi novi trend u segment skutera od 50 cm³ koja, osim jako mlade baze kupaca, privlače i širu, raznolikiju publiku.
  Ovo je prvi mali gradski skuter koji nudi udobnost, funkcionalnost i sadržaj obično rezerviran za skuplje skutere, dok zadržava tradicionalnu upravljivost, agilnost i tipični, prepoznatljivi izgled aprilia sportskih skutera.
  Agilan, malih troškova održavanja, sxr 50 idealno je prijevozno sredstvo za niz svakodnevnih potreba u gradskom okruženju te jamči udobnost, upravljivost i praktičnost vozila više kategorije.
  Sxr pokreće suvremeni jednocilindrični, 4-taktni euro 5 agregat od 50 cm³, tih i okretan, za gradsku vožnju s puno zaustavljanja i kretanja, uz iznimno nisku potrošnju goriva.

  Skuter
  do 50 cm³

  19.530,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Aprilia SX 125

  Aprilia SX jedna je od najučinkovitijih 125-ica na cesti. Brz i lagan motocikl koji pruža vrhunske performanse, najbolje u kategoriji, zahvaljujući obnovljenom agregatu. Istinski Aprilia motocikl obnovljenog dizajna koji početnicima otvara vrata u Aprilia svijet ima nove karakteristike i agregat kako bi pružio vozaču još više zadovoljstva. Aprilia je prva uvela u ovaj tržišni segment Bosch ABS sustav sa funkcijom sprječavanja podizanja stražnjeg kotača pri snažnom kočenju.
  Tehnologija
  Aprilia je opremila SX kompaktnom, suvremenom i preglednom digitalnom instrument pločom koja se uz niz uobičajenih funkcija može pohvaliti i putnim računalom gdje je moguće vidjeti najveću brzinu i kilometre prijeđene tijekom puta.
  Ciklistika
  Aprilia SX ima žbičane kotače, 17'', sa širokim kanalom i velikim sportskim gumama – 100/18-17'' i 130/70-17'' za maksimalno prianjanje u svim uvjetima.
  Sigurnost na Aprilia SX modelu osigurava napredni ovjes i vrhunski kočni sustav s ABS-om koji nudi izvanrednu kontrolu i snagu zaustavljanja, veću sigurnost i učinkovitost. Aprilia je prva uvela u ovaj tržišni segment Bosch ABS sustav sa funkcijom sprječavanja podizanja stražnjeg kotača pri snažnom kočenju.

  Motor
  od 50 do 125 cm³

  30.490,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Aprilia RX 125

  Aprilia RX 125 najnoviji je model koji se oslanja na Aprilijinu nevjerojatnu povijest u off-road utrkama. Aprilia je godinama gradila ugled zahvaljujući laganim motociklima vrhunskih performansi, iznimno zabavnima za svakodnevnu vožnju, ali i za najzahtjevnije off-road puteve. Istinski Aprilia motocikl obnovljenog dizajna koji početnicima otvara vrata u Aprilia svijet ima nove karakteristike i agregat kako bi pružio vozaču još više zadovoljstva. Sigurnost na Aprilia RX modelu osigurava napredni ovjes i vrhunski kočni sustav s ABS-om koji nudi izvanrednu kontrolu i snagu zaustavljanja, veću sigurnost i učinkovitost. Aprilia je prva uvela u ovaj tržišni segment Bosch ABS sustav sa funkcijom sprječavanja podizanja stražnjeg kotača pri snažnom kočenju.

  Motor
  od 50 do 125 cm³

  30.492,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Aprila RS 660

  Budućnost poštuje tradiciju proizvođača iz Noalea koji je dugo poznat po inovacijama i prepoznatljivom karakteru. Sportskom osobnošću i zadivljujućim suvremenim linijama, RS 660 donosi pobjedničko iskustvo Aprilije sa staze na cestu. Jedinstveni dizajn oblikuje lagani, kompaktni motocikl uuskog, elegantnog izgleda. Stabilan pri visokim brzinama, stvoren je za zabavu i uživanje u vožnji. Izbor boja uključuje potpuno novu Acid zlatnu koja dodatno naglašava dizajn te mladu, dinamičnu osobnost ovog motocikla.
  Izvorno razvijen za korištenje u utrkama, a zatim prilagođen cestovnoj upotrebi, APRC sustav je napredni paket elektroničkih rješenja. To je potpuni paket dizajniran kako bi osigurao sigurnost na cesti i poboljšao performanse na stazi.
  RS 660 može se pohvaliti najnovijim APRC (Aprilia Performance Ride Control) paketom elektronike. Ovaj napredni sustav koristi šest osni žiroskop i senzore ubrzanja kako bi mogao u realnom vremenu prepoznati status agregata u odnosu na cestu te napraviti trenutna podešavanja s ciljem poboljšanja performansi i sigurnosti.

  Motor
  više od 600 cm³

  91.560,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Aprila Tuono 660

  Tuono 660 dostojan je izdanak legendarnog tuona 1100 i brat zapanjujuće rs 660 s kojom dijeli većinu naprednih tehnoloških rješenja
  Predstavljamo sportski naked motocikl jedinstven u svom segmentu: lagan i snažan, s dvocilindrašem od 95 ks, iznimno napredne elektronike i ciklistike dostojne njegovog imena
  Dugo očekivani tuono 660 premijerno predstavljen na aprilia.com donosi legendarni tuono v4 u segment srednje zapremnine agregata.
  Dostojan izdanak nepobjedivog tuona v4 1100, novi tuono 660 spaja upravljivu snagu i malu težinu za izvrsne performanse dostupne svima. Promišljena ciklistika i paket elektronike proizašao je izravno iz tuona v4.
  Aprilia tuono 660 prigrlio je koncept sportske svestranosti, lakoće i zabave koji aprilia predstavlja novoj generaciji zaljubljenika u vožnju.

  Motor
  više od 600 cm³

  87.623,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Aprilia Tuono V4 1100 Factory

  Nova gama Tuono V4 1100 adaptira evolucijsku ABS multimappa, razvijena je u suradnji s Boschom kako bi osigurala maksimalnu sigurnost, bez ikakva uklanjanja performansi u krugu. Il sistema 9,1 MP, od težine i veličine stvarno sadrži, može optimizirati frenatu i intervenciju ABS u krivulji, zahvaljujući algoritmu specifičnima koji drže konstantno pod kontrolom različitih parametara dolaze ubrzanje laterale, pritisak esercitata na ljestvici od prednjeg dijela, u smjeru ponašanja, podešavanja i smanjenja, moduliranjem djelovanja motora kao garancija najboljeg odnosa između usporavanja i stabilnosti. Novi ABS je u kombinaciji sa sustavom RLM (Strojevi za ublažavanje stražnjeg usavršavanja) Aprilia, koji ograničava dizanje utrke u daljinskom pogonu. ABS klupe, koji je postavljen po uputama specifičnim za Apriliju, može se regulirati na 3 razine intervencije i isključivosti. Kako bi omogućili piloti različitih mogućnosti i sposobnosti da pronađu najbolju moguću kombinaciju, svaka od tri mapa ABS corneringa može se kombinirati s bilo kojom od tri nove mape motora (Sport, Track, Race). Queste ultime sono tutte le tre "full power" i razlikuju se po načinu isplovljavanja 175 CV-a, čija je sposobnost za V4 Aprilia, kao i za svaki postotak di brak motora svake pojedine dane.

  Motor
  više od 600 cm³

  163.056,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Aprilia Tuono V4 1100 R

  Novi elektronički kontrolirani sustav ovjesa koji je razvio Aprilia i zaštićen je s četiri patenta, što je mjerilo motocikliranja na globalnoj razini gdje se radi o tehnologiji, učinkovitosti i pouzdanosti . Nakon APRC-a, visoko sofisticirani "paket" elektroničkih sustava koji opskrbljuju RSV4 i Tuono V4, još jednom Aprilia pokazuje da su pioniri u području elektronike koji se primjenjuju na bicikle uz uvođenje sustava ovjesa koji koristi komponente automobila kako bi se osiguralo maksimalno pouzdanost: pogled na budućnost zahvaljujući svojim ogromnim mogućnostima razvoja i raznolikim primjenama.

  Motor
  više od 600 cm³

  143.850,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Aprilia RSV4 1000 RR

  POBJEDNIČKI IDENTITET
  Bez premca po pitanju dizajna i tehnologije, RSV4 stvoren je oko V4 65° pogonskog agregata kakav ranije nije bio viđen na serijskom sportskom motociklu. Okvir je rezultat naslijeđa s 18 naslova svjetskog prvaka i 143 pobjede u Moto GP klasi 250, a tu je i najnapredniji elektronski sustav dinamičke kontrole pogonskog agregata i motocikla. Navedeni elektronski sustav u potpunosti je razvijen od strane Aprilije, prvog proizvođača motocikala koji je u standardnu opremu uključio Ride By Wire sustav kontrole isporuke snage s višestrukim mapama rada te još važnije proizvođača koji je prvi patentirao APRC sustav dinamičke kontrole motocikla kojeg konkurenti još nisu sustigli po pitanju mogućnosti samostalnog kalibriranja i kontrole propinjanja stražnjeg kotača.
  V4 65°
  POGONSKI AGREGAT BEZ PREMCA
  Prvi uski V4 pogonski agregat visokih performansi na svijetu. Ovaj najrevolucionarniji pogonski agregat kojeg je Aprilia ikad napravila nema konkurencije po pitanju kompletnog elektronskog paketa, izvanredne lakoće i iznimno kompaktnih dimenzija, a sada postiže novu evolucijsku stepenicu. Pogonski agregat je obnovljen i poboljšan s posebnom pažnjom posvećenom smanjenju unutarnjih trenja i učinkovitijem dovodu zraka. Ispušni sustav je također revidiran kako bi pružao maksimalne performanse u kombinaciji novo podešenim elektronskim sustavom kontrole. Time je maksimalna snaga V4 65° pogonskog agregata narasla na 184 KS s okretnim momentom od 117 Nm. Tri različite mape rada (Track, Sport i Road) prilagođene su novoj isporuci snage i okretnog momenta kako bi pružale potpuniju isporuku snage u svim režimima rada pogonskog agregata.
  Superbike okvir
  STABILNOST I KONTROLA
  Aprilia RSV4 R ABS dijeli većinu karakteristika okvira sa sestrinskim modelom RSV4 Factory ABS. U skladu s tradicijom Aprilije, aluminijski okvir modela RSV4 koristi snagu i fleksibilnost lijevanih i prešanih komponenata koje su zavarene zajedno kako bi tvorile jednu strukturu koja postavlja nove standarde u klasi po pitanju stabilnosti i dinamičke učinkovitosti. Torzijska i uzdužna rigidnost šasije optimizirani su kako bi vozač imao apsolutnu kontrolu. To znači da RSV4 nije samo motocikl s nevjerojatnim performansama već svoju najveću prednost nosi upravo u činjenici da svaki vozač s lakoćom može postići svoj puni potencijal. Stražnja vilica koristi jednaku konstrukcijsku tehnologiju kao i šasija pa time pruža i jednako optimalnu ravnotežu uzdužne i torzijske čvrstoće koje doprinose izvanrednoj upravljivosti Aprilije RSV4. R verzija koristi u potpunosti podesiv Sachs stražnji amortizer. Aprilia RSV4 R ABS u standardnoj opremi donosi novi prednji kočni sustav s Brembo M430 monobloc radijalnim kočnim kliještima i novom radijalnom pumpom. Stražnja kočna kliješta zamijenjena su naprednijim i efikasnijim sustavom kako bi bila usklađena s novom prednjom kočnicom.
  aPRC
  NOVE TEHNOLOŠKE GRANICE
  Jednaki elektronski paket kakav se nalazi na modelu RSV4 Factory ABS korišten je i na R verziji. aPRC (Aprilia Performance Ride Control), dio je standardne opreme te je već dobro poznati sustav dinamičke kontrole motocikla koji proizlazi izravno iz iskustva i pobjeda na Superbike prvenstvu. Riječ je o najkompletnijem, sofisticiranom elektronskom sustavu koji je dostupan na tržištu.
  aPRC uključuje:
  • aTC: Aprilia Traction Control koji se automatski prilagođava različitim vrstama guma, s 8 postavki koje se jednostavno mogu odabrati tijekom vožnje pomoću tipki na lijevoj strani upravljača i to bez puštanja gasa;
  • aWC: Aprilia Wheelie Control s tri postavke;
  • aLC: Aprilia Launch Control, samo za uporabu na stazi, 3 postavke;
  • aQS: Aprilia Quick Shift, za ultra brzo prebacivanje brzina bez zatvaranja gasa ili uporabe spojke.
  Na RSV4 R ABS, APRC sustav dodatno je unaprijeđen te je sada još bolje usklađen s mapama Ride by Wire sustava kako bi zadovoljio specifične potrebe vozača koji motocikl koriste na cesti kao i onih koji ga koriste za utrke na stazama. Sustav se sada ponaša još uglađenije, jamči vozaču još bolju podršku u krivinama i pri visokim brzinama bez smanjenja trakcije prilikom izlaska iz sporih krivina. Uz drugu generaciju APRC sustava, novi RSV4 opremljen je i naprednim ABS sustavom koji ne samo da jamči maksimalnu sigurnost na cesti nego i najbolje performanse na stazi.
  Nova generacija
  UDOBNOST I PERFORMANSE
  Aprilia RSV4 predstavlja novu generaciju supersportskih motocikala. Ključni koncept je eliminacija suvišnih oplata od kojih ostaju samo one koje su striktno potrebne za aerodinamičku učinkovitost. Čista ljepota tehničkih komponenti naglašava karakteristike motocikla koji je kompaktan u tolikoj mjeri koliko je donedavno bilo moguće samo na Moto GP prototipovima s manjom zapremninom pogonskog agregata. Tehnologija korištena kod izrade okvira i pogonskog agregata vrhunska je, a njihova kombinacija čini RSV4 savršenim motociklom za one koji žele pomaknuti svoje granice uz izvrsnu upravljivost kakvu pruža ova tehnologija.
  RSV4 R ABS koristi i novi spremnik goriva koji je izmijenjen ne samo kako bi omogućio smještaj ABS sustava nego kako bi se povećala autonomija i udobnost. Zapremnina spremnika goriva sada iznosi 18,4 l (ranije 17), a opremljen je i oblogama na bočnim stranama kako bi vozač imao bolji osjećaj za motocikl prilikom kočenja i prolaska kroz zavoje. Ovo rješenje preuzeto je izravno s RSV4 motocikala koji se koriste na Superbike prvenstvu.

  Motor
  od 200 do 250 cm³

  169.355,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila
 • Aprilia RSV4 1100 R Factory

  POBJEDNIČKI IDENTITET
  Od prvog dana, RSV4 Factory bio je referentni motocikl u supersport klasi. Iz godine u godinu evoluirao je bez gubljenja izvanredne ravnoteže uz koju je osvojio četiri titule svjetskog prvaka WSBK prvenstva te 2012. godine pobijedio na usporednim testovima supersportskih motocikala koje su organizirali najpoznatiji svjetski specijalizirani časopisi. ABS na Apriliji RSV4 Factory ukazuje na još jednu stepenicu u evoluciji ovog pobjedničkog motocikla. Cilj je bio unaprijediti prethodnu verziju motocikla koji se već dokazao kao najbolji te konsolidirati upotrebu dokazane tehnologije. Bolje performanse uz još veću sigurnost. Aprilia RSV4 Factory ABS uz to što postaje snažnija, postaje bolja i po pitanju ergonomije i stabilnosti prilikom kočenja. Sigurnija je za korištenje kako na stazi, tako i na cesti, uz korištenje izvanrednog, novog kočnog sustava koji je opremljen ABS sustavom s više mapa rada, a kojeg je moguće podešavati ili isključiti čak i tijekom vožnje.
  V4 65°
  POGONSKI AGREGAT BEZ PREMCA
  Prvi uski V4 pogonski agregat visokih performansi na svijetu. Ovaj najrevolucionarniji pogonski agregat kojeg je Aprilia ikad napravila nema konkurencije po pitanju kompletnog elektronskog paketa, izvanredne lakoće i iznimno kompaktnih dimenzija, a sada postiže novu evolucijsku stepenicu. Pogonski agregat je obnovljen i poboljšan s posebnom pažnjom posvećenom smanjenju unutarnjih trenja i učinkovitijem dovodu zraka. Ispušni sustav je također revidiran kako bi pružao maksimalne performanse u kombinaciji s novo podešenim elektronskim sustavom kontrole. Time je maksimalna snaga V4 65° pogonskog agregata narasla na 184 KS s okretnim momentom od 117 Nm. Tri različite mape rada (Track, Sport i Road) prilagođene su novoj isporuci snage i okretnog momenta kako bi pružale potpuniju isporuku snage u svim režimima rada pogonskog agregata.
  Superbike okvir
  STABILNOST I KONTROLA
  U skladu s tradicijom Aprilije, aluminijski okvir modela RSV4 koristi snagu i fleksibilnost lijevanih i prešanih komponenata koje su zavarene zajedno kako bi tvorile jednu strukturu koja postavlja nove standarde u klasi po pitanju stabilnosti i dinamičke učinkovitosti. Torzijska i uzdužna rigidnost šasije optimizirani su kako bi vozač imao apsolutnu kontrolu. To znači da RSV4 nije samo motocikl s nevjerojatnim performansama već svoju najveću prednost nosi upravo u činjenici da svaki vozač s lakoćom može postići svoj puni potencijal. Stražnja vilica koristi jednaku konstrukcijsku tehnologiju kao i šasija pa time pruža i jednako optimalnu ravnotežu uzdužne i torzijske čvrstoće koje doprinose izvanrednoj upravljivosti Aprilije RSV4. Verzija Factory opremljena je u potpunosti podesivim Ohlins ovjesom, ultra laganim kovanim kotačima od aluminija i brojnim detaljima od karbonskih vlakana i magnezija. Mogućnosti podešavanja ovjesa su bezbrojne. RSV4 Factory jedini je motocikl koji pruža mogućnosti podešavanja kuta prednje vilice (uz izmjenu košuljica), visine stražnje vilice, visine hvatišta stražnje vilice i pozicije pogonskog agregata u šasiji već u standardnoj opremi. U potpunosti jednako kao na najboljim trkaćim motociklima. Aprilia RSV4 Factory ABS u standardnoj opremi donosi novi prednji kočni sustav s Brembo M430 monobloc radijalnim kočnim kliještima i novom radijalnom pumpom. I stražnja kočna kliješta zamijenjena su naprednijim i efikasnijim sustavom kako bi bila usklađena s novom prednjom kočnicom.
  aPRC
  NOVE TEHNOLOŠKE GRANICE
  aPRC (Aprilia Performance Ride Control), dio je standardne opreme te je već dobro poznati sustav dinamičke kontrole motocikla koji proizlazi izravno iz iskustva i pobjeda na Superbike prvenstvu. Riječ je o najkompletnijem, sofisticiranom elektronskom sustavu koji je dostupan na tržištu.
  aPRC uključuje:
  • aTC: Aprilia Traction Control koji se automatski prilagođava različitim vrstama guma, s 8 postavki koje se jednostavno mogu odabrati tijekom vožnje pomoću tipki na lijevoj strani upravljača i to bez puštanja gasa;
  • aWC: Aprilia Wheelie Control s tri postavke;
  • aLC: Aprilia Launch Control, samo za uporabu na stazi, 3 postavke;
  • aQS: Aprilia Quick Shift, za ultra brzo prebacivanje brzina bez zatvaranja gasa ili uporabe spojke.
  Na RSV4 Factory ABS, APRC sustav dodatno je unaprijeđen te je sada još bolje usklađen s mapama Ride by Wire sustava kako bi zadovoljio specifične potrebe vozača koji motocikl koriste na cesti kao i onih koji ga koriste za utrke na stazama. Sustav se sada ponaša još uglađenije, jamči vozaču još bolju podršku u krivinama i pri visokim brzinama bez smanjenja trakcije prilikom izlaska iz sporih krivina. Uz drugu generaciju APRC sustava, novi RSV4 opremljen je i naprednim ABS sustavom koji ne samo da jamči maksimalnu sigurnost na cesti nego i najbolje performanse na stazi.
  Nova generacija
  UDOBNOST I PERFORMANSE
  Aprilia RSV4 predstavlja novu generaciju supersportskih motocikala. Ključni koncept je eliminacija suvišnih oplata od kojih ostaju samo one koje su striktno potrebne za aerodinamičku učinkovitost. Čista ljepota tehničkih komponenti naglašava karakteristike motocikla koji je kompaktan u tolikoj mjeri koliko je donedavno bilo moguće samo na Moto GP prototipovima s manjom zapremninom pogonskog agregata. Tehnologija korištena kod izrade okvira i pogonskog agregata vrhunska je, a njihova kombinacija čini RSV4 savršenim motociklom za one koji žele pomaknuti svoje granice uz izvrsnu upravljivost kakvu pruža ova tehnologija.
  RSV4 Factory ABS koristi i novi spremnik goriva koji je izmijenjen ne samo kako bi omogućio smještaj ABS sustava nego kako bi se povećala autonomija i udobnost. Zapremnina spremnika goriva sada iznosi 18,4 l (ranije 17), a opremljen je i oblogama na bočnim stranama kako bi vozač imao bolji osjećaj za motocikl prilikom kočenja i prolaska kroz zavoje. Ovo rješenje preuzeto je izravno s RSV4 motocikala koji se koriste na Superbike prvenstvu.

  Motor
  više od 600 cm³

  190.355,00 kn

  Gotovinski popust 5%

  Detalji vozila